Hotel Azul

Obiščite Blejsko jezero ali se udeležite poslovnega sestanka v centru Ljubljane. Hotel Azul je tukaj za vas.

HOTEL AZUL

Hotel Azul je sodobno opremljen hotel, oddaljen le 7 kilometrov od Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana. Hotel se nahaja v predmestju Kranja, četrtega največjega slovenskega mesta in le nekaj minut stran od glavnih nakupovalnih središč. Hotel obdajajo travnate površine in polja, ki se v daljavi razprostrejo v gozd. Na zahodni in severni strani hotel nudi čudovit pogled na gore. V območju polmera 10 - 30 kilometrov se nahaja nekaj najbolj priljubljenih smučarskih središč, izbira pa je pestra tudi v poletnih mesecih, ki kar vabijo, da peš ali s kolesom raziščete okoliške hribe in kolesarske poti, padalstvo, golf, plavanje ali se kar zapeljete z avtom in poiščete skrite kotičke.
Hotel Azul ima konferenčne dvorane različnih velikosti in je od glavnega mesta Ljubljane oddaljen le 15 minut vožnje, kar hotel naredi kot izjemno in ugodno lokacijo za sklepanje poslov.

Hotel v bližini letališča Ljubljana

Ker v neposredni okolici Letališča Ljubljana ni možno najti nobenega letališkega hotelskega kompleksa, je Hotel Azul eden izmed najbližjih in najlažje dosegljivih hotelov dostopen gostom, ki priletijo na naše največje letališče - oddaljeni smo le 7 kilomterov. Na vašo željo kadarkoli uredimo prevoz iz letališča do hotela in obratno.

Priročen hotel za vaša srečanja in sestankovanja v Ljubljani

Od Hotela Azul do Ljubljane vas loči samo 15 minut vožnje. Poslovna srečanja kjerkoli v Ljubljani so na enostavnem in hitrem dosegu. Po napornem dnevu in načrtovanju v pisarni pa se bodo vaše misli zbistrile v sproščujočem hotelskem okolju. 

Ocene na Google

If you are traveling and need a stay it's the best. Put your car in a safe garage. 24/7 check-in and check-out
Miho Vil
Miho Vil
18:11 10 Apr 17
Wow...I like this Hotel very much...Very cool...I had to stay there for 4 days..nice memories...Surrounding by mountains..Beautiful location though..
Shakes Rover
Shakes Rover
20:07 19 Apr 16
Recommended.
Anze Meglic
Anze Meglic
22:11 20 Sep 16
For an overnight rest - very good. Large, clean and decent rooms, good breakfast, unbeatable price.
Vedran Bajer
Vedran Bajer
12:59 07 Jan 18
Rooms are nice enough in this area. There are more than one supermarket near by. Calm and convenient!
Elaine Hsu
Elaine Hsu
13:28 20 Aug 18
Simple and nice hotel. The closest to Ljubljana Airport. Couple of conveniences like supermarket, bar and restaurants within walking distance.
Babajide Oni
Babajide Oni
12:37 30 Sep 18
Good
Nauris Nazarovs
Nauris Nazarovs
11:08 02 Dec 18
Quite peaceful and relaxing
Nurin han
Nurin han
17:04 18 Jan 19
Perfect for business
bogdan djordjeski
bogdan djordjeski
23:38 16 Apr 19
Nice hotel and owners
Karel Kvita
Karel Kvita
16:57 19 Apr 19
The staff were very friendly and accommodating. The hotel is situated about 10mins drive to the airport. There is a huge supermarket 5mins walking distance frm the hotel. Also the staff were kind enough to prepare and pack breakfast because i had to get on an early morning flight
aran mark
aran mark
04:41 18 May 19
The staffs are very friendly. The room size is good. The cleanness is ok.
Jeong G1
Jeong G1
03:44 13 Jun 19

Hotel Azul v Kranju

Kranj ali njegovo starodavno ime Karniola je kulturno, zgodovinsko in ekonomsko središče severovzhodne Slovenije, z drugimi besedami prestolnica gorenjske regije. Hotel Azul se nahaja v največjem komercialnem delu Kranja, kjer lahko nakupujete v modernih nakupovalnih središčih. 

Sobe in nadstandardne sobe v Hotelu Azul

Hotel Azul je obdan s travnimi polji in čudovitimi gorami. Tu lahko preživite nekaj ur ali več dni.

Sejne sobe v Hotelu Azul

Hotel Azul

Sprejemamo: