HOTEL AZUL

Obiščite Blejsko jezero ali se udeležite poslovnega sestanka v centru Ljubljane. Hotel Azul je tukaj za vas.

HOTEL AZUL

Hotel Azul je garni hotel s štirimi zvezdicami blizu letališča Ljubljana. Lociran je na obrobju Kranja v komercialnem središču. S severne strani je obdan z travnatimi površinami in polji, ki se podaljšajo v gozd. Od vzhoda do zahoda ima prelep pogled na hribovja. V okolici 10km do 30km so smučarska središča v poletnih mesecih pa je ogromno priložnosti za pohode, plezanje, kolesarjenje, gorsko kolesarjenje, padalstvo, golf in ostale poletne štorte s poudarkom na naravi.
Hotel Azul ima konferenčne dvorane različnih velikosti in je od glavnega mesta Ljubljane oddaljen le 15 minut vožnje, kar hotel naredi kot izjemno in ugodno lokacijo za sklepanje poslov.

Hotel v bližini letališča Ljubljana

Ker v neposredni okolici Letališča Ljubljana ni možno najti nobenega letališkega hotelskega kompleksa, je Hotel Azul eden izmed najbližjih in najlažje dosegljivih hotelov dostopen gostom, ki priletijo na naše največje letališče - oddaljeni smo le 7 kilomterov. Na vašo željo kadarkoli uredimo prevoz iz letališča do hotela in obratno.

Priročen hotel za vaša srečanja in sestankovanja v Ljubljani

Od Hotela Azul do Ljubljane vas loči samo 15 minut vožnje. Poslovna srečanja kjerkoli v Ljubljani so na enostavnem in hitrem dosegu. Po napornem dnevu in načrtovanju v pisarni pa se bodo vaše misli zbistrile v sproščujočem hotelskem okolju. 

Ocene na Google

GOOD
231 reviews on
bertrand bovet (Tranber)
bertrand bovet (Tranber)
2022-08-20
Très bon hôtel un accueil très sympathique. Bonne literie , chambre spacieuse climatisation…petit déjeuner plutôt bien.
Andreas Lange
Andreas Lange
2022-08-13
Gutes Hotel in guter Lage für die Durchreise. Frühstück könnte vielfältiger sein und besserer Kaffee.
ברוך שלומוביץ
ברוך שלומוביץ
2022-08-11
נקי , מרווח,ארוחת בוקר טוב, חניה חופשית .מומלץ מאוד
Guenter Gensicke
Guenter Gensicke
2022-07-31
Das ist ein gutes Hotel im Sommer, als Zwischenstop nach Hause. Preiswert und sauber . Im Winter ist dort Wintersportgegend.

Hotel Azul v Kranju

Kranj ali njegovo starodavno ime Karniola je kulturno, zgodovinsko in ekonomsko središče severovzhodne Slovenije, z drugimi besedami prestolnica gorenjske regije. Hotel Azul se nahaja v največjem komercialnem delu Kranja, kjer lahko nakupujete v modernih nakupovalnih središčih. 

Sobe in nadstandardne sobe v Hotelu Azul

Hotel Azul je obdan s travnimi polji in čudovitimi gorami. Tu lahko preživite nekaj ur ali več dni.

Sejne sobe v Hotelu Azul

Hotel Azul

Sprejemamo: