Sobe različnih kategorij v bližini letališča Ljubljana

Nadstandardne sobe

APP - Nadstandardne sobe z dvojno posteljo (160x200), delovnim predelom sobe, predelom za posedenje in dodatno sofa ležišče. V vsaki sobi imate možnost, da se povežete na žično internetno povezavo ali uporabite brezžično omrežje; Dodatna standardna oprema v sobi obsega še telefon, LCD televizor, sef, klimatsko napravo, kopalnico za lastno uporabo (sušilec za lase, kad ali tuš kabina, stranišče, umivalnik in brisače, milo ter šampon). Na željo so gostom dostopni še ostali pripomočki, kot so likalnik in likalna desk in kopalni plašč. Nekatere sobe imajo tudi minibar. Celotno pohištvo je oblikovano in narejeno po naročilu.

Standardne sobe

Standardna soba je soba z eno dvojno posteljo ali dvema enojnima "twin" posteljama dimenzij 90x200, žično ali brezžično omrežje, pisalno mizo, telefonom, LCD televizorjem, sefom, klimatsko napravo in zasebno kopalnico (kad ali tuš kabina, umivalnik, sušilec za lase, milo, gel za tuširanje,...). Nekatere sobe imajo minibar.

Sobe z balkonom in teraso

Sobe z zakonsko posteljo dimenzij 160x200 ali dvema enojnima posteljama z izhodom na skupno teraso z balkonom. Vsaka soba ima žično ali brezžično internetno omrežje, telefon, LCD televizor, sef, klimo in zasebno kopalnico s sušilcem za lase, kadjo ali tuš kabino, stranišče,, umivalnikom, brisačami,...)

Hotel Azul

Sprejemamo: